Villkor

Köpvillkor

Betalning
Alla priser på enlitenhälsning.se är inklusive produkt, hälsning, frakt (inom Sverige) och moms. Du kan betala på två olika sätt, antingen via Payson eller Swish Företag.

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Betalning med Swish
När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app efter att du har tryckt på ”bekräfta köp”. Du fyller i det angivna swishnumret och betalar den aktuella summan. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen. Pengarna dras samtidigt från ditt anslutna konto. Du får ett mail när din betalda order skickas från oss. För att skaffa Swish, kontakta din bank eller läs mer på www.getswish.se

Leverans
Fri frakt inom Sverige. Alla försändelser levereras av Posten på vardagar. Kontakta oss om du vill skicka hälsningar utomlands.
Beställer du innan kl.14 (kl. 11 gäller för söndagar) så postas din hälsning samma dag. Din hälsning skickas som ett brev på posten och levereras i de flesta fall direkt i mottagarens brevlåda, endast i vissa fall aviseras försändelsen av Posten. En liten hälsning.se kan därför inte garantera leveranstiden. Leveranstiden är normalt 2-3 vardagar. Enligt Postens nya riktlinjer (2018-01-01) kommer 95% av alla försändelser delas ut två vardagar efter att de postats. OBS! Inga leveranser på lördagar, söndagar eller helgdagar.

Tänk på att kontrollera att mottagaradressen är korrekt. Du ansvarar själv för att de uppgifter du lämnar till oss är korrekta. Vid eventuella felleveranser till följd av fel mottagarinformation utgår ingen ersättning.

Uppladdning av egna bilder
Du som beställare är ansvarig för bildrättigheterna för de bilder som du laddar upp. En liten hälsning.se förbehåller sig rätten att neka bilder som strider mot tillämpliga lagar och regler.

Säkerhet & personuppgifter
Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och enligt Personuppgiftslagen (PUL).
Uppgifterna lagras i vårt kundregister vid beställning av en hälsning. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Reklamationer
Ångerrätten gäller inte när din hälsning har levererats. Enligt 14 § i Distans- och hemförsäljningslagen, har du som konsument inte ångerrätt om avtalet gäller en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal. Livsmedel räknas till sådana varor. Naturligtvis ersätter vi trasiga eller felaktiga produkter.

Övriga frågor
Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor.
info@enlitenhalsning.se